Duikclinic 18 februari 2022

Lees het volledige nieuws bericht hieronder. Klik hier om terug te gaan naar het archief.

Ben jij toe aan een nieuw avontuur of heb je altijd al eens willen weten hoe het is om onder water te ademen? Heb je op vakantie een proefduik gemaakt of heb je interesse in een duikopleiding? Kom dan naar de open avond van duikclub CLAS op vrijdag 18 februari om 20u in zwembad de Joffer te Voerendaal.

Hoe ziet de avond eruit?

We starten met een uitleg door de voorzitter en de verantwoordelijke duikschool over de club, de opleidingen en het lidmaatschap. Vervolgens krijg je een korte instructie over de proefduik in het zwembad. Daarna is er gelegenheid om met een drankje na te praten. Op 11 maart start de 1 ster opleiding. Deelname aan deze avond is kosteloos en geheel vrijblijvend. Minimumleeftijd is 14 jaar.

In de veilige omgeving van zwembad de Joffer te Voerendaal kun je ervaren hoe het is om onder water te kunnen ademen. Onder begeleiding van een ervaren begeleider ga je eerst een aantal snorkeltechnieken oefenen. Daarna ga je met fles, trimvest en ademautomaat ervaren hoe heerlijk het is om gewichtloos te zweven onder water. Het enige wat je nodig hebt is zwemkleding en een handdoek. Een snorkelset (duikbril, vinnen, snorkel, loodgordel) kun je lenen.

Aanmelden kan per email op chrisvanmaasdijk86@gmail.com. Geef je schoenmaat door en eventueel of je eigen materiaal hebt.

Geplaats op 30-01-2022