Zwembadtrainingen 29 september en 6 oktober

Lees het volledige nieuws bericht hieronder. Klik hier om terug te gaan naar het archief.

Zoals bekend organiseren we op vrijdag 29 september een duikclinic voor introducés van onze leden. Er hebben zich tot nu toe 15 deelnemers aangemeld en dat is een mooi resultaat. In overleg met het bestuur is daarom besloten om de reguliere conditietraining op deze avond te annuleren. Er is ook geen plaats voor zwemmers. Op deze manier hebben we voldoende tijd en ruimte voor de deelnemers aan de duikclinic en hun begeleiders.

In het weekend van 7 en 8 oktober gaat een groot aantal leden naar Zeeland voor het Snorkelweekend. Net als voorgaande jaren willen we voorkomen dat het zwembad nagenoeg leeg is terwijl de club daarvoor wel de kosten heeft. Om deze reden heeft het bestuur besloten om de zwembadhuur op vrijdag 6 oktober te annuleren.

Vanaf 13 oktober gaat de zwembadtraining weer door op de bekende tijd: van 21-22 uur conditietraining. Later dit najaar starten we met zwembadopleidingen in het tweede blok tot 22u30; hierover volgt t.z.t. bericht.

Geplaats op 18-09-2017