TROS Muziekfeest te Mestreech

Lees het volledige nieuws bericht hieronder. Klik hier om terug te gaan naar het archief.

Jaarlijks worden er op diverse plaatsen in Nederland het TROS Muziekfeest gepresenteerd. Op 30 juni jl. was het de beurt aan de hoofdstad van onze provincie, waarbij Café ´t Haantje de gelegenheid had om twee drankpaviljoenen te bemannen met vrijwilligers. Onze vereniging CLAS was één van de gelukkige die zich present mocht geven met een wijze raad van elf om deze biertent te bemannen met goede arbeidskrachten onder het toeziende oog van Wil. Voor onze vereniging een ideale gelegenheid om de clubkas een beetje te spekken.

Voor diegene die niet bekend zijn met de TROS Muziekfeesten, het evenement wordt gepresenteerd door Jan Smit, die de grootste artiesten van Nederland met onder andere Roy Donders, Sieneke, Tim Douwsma, Django Wagner laat optreden. Tijdens dit optreden zijn er opnames gemaakt die aanstaande vrijdag 11 juli om 20:20 worden uitgezonden op Nederland 1. Jullie kunnen dit het beste op uitzending gemist bekijken en komende vrijdag gezellig een laatste slok drinken voor de start van de schoolvakanties.

Voorafgaand aan de inspanningen werden we verwend met verse maatjes. Het was klokslag 20 uur en het startschot was gegeven om vervolgens binnen drie uur meer dan 5.000 consumpties te schenken aan het enthousiaste publiek op de markt. Dit komt neer op één consumptie per 2 secondes.

Ik wil de volgende leden bedanken voor hun bijdrage tijdens deze geslaagde avond, Wil, Marcel en Diana, Oscar, Jeroen, Pierke, Steef en Rosalie, Ollie, Patrick en ikzelf. Jongens bedankt.

Gideon

Geplaats op 07-07-2014