Leren duiken bij Duikclub CLAS?

Een enthousiast team van ervaren duikinstructeurs staat elke vrijdagavond klaar voor onze kandidaat duikers. Afhankelijk van je eigen inzet en vaardigheden kun je al binnen ca. 8 weken je CMAS 1 ster (basis) duikbrevet behalen. De praktijk- en theorielessen worden elke vrijdagavond van 20:00 tot 22:30 uur gegeven in zwembad De Joffer in Voerendaal.

Als je meer wilt weten over de opleiding of lidmaatschap dan ben je van harte welkom om eens tijdens de trainingen te komen kijken. Wil je een keer meetrainen dan kan dat geheel vrijblijvend, zonder kosten of verplichtingen.

“Klaar” met de zwembad- en theorie-opleiding? Wat ons uniek maakt, is dat je je eerste buitenduiken kan maken in onze eigen steengroeve “La Gombe” in Esneux, vlak bij Luik.

De contributie is €219 per kalenderjaar (2017) en dat is inclusief zwembadbijdrage, instructie/opleiding, aansluiting bij de federatie en CMAS, verzekeringspremies en gebruik van clubmateriaal zoals duikfles, ademautomat en trimvest tijdens de trainingen.

Voor de 1 ster opleiding heb je een opleidingskit van €100 nodig en die bestaat uit een brevetkaart, theoriemateriaal, een duikboekje incl. logboek en de homologatie van je brevet.

Voor de zwembadtraining heb je een duikbril, zwemvliezen een snorkel en een loodgordel met 3 kg lood nodig.

Voor de buitenduiken heb je een duikuitrusting nodig en die kost wat je er zelf aan wil uitgeven. Er zijn heel veel merken, vele winkels, nog veel meer internetwinkels, en je kunt gebruikt materiaal kopen of materiaal huren. Wat we elke beginnende duiker wel aanbevelen is het volgende: wacht eerst de theorieles over duikmateriaal af voordat je een duikset aanschaft! En vraag eens na bij andere duikers welke materialen zij gebruiken en wat echt noodzakelijk is als je net begint.

Contactgegevens

Wil je meer weten over de opleiding, lidmaatschap of heb je interesse in een proefles, neem dan contact met ons op.

Verantwoordelijke Duikschool: Ronald Teulings,  duikschool@duikclubclas.nl
Secretariaat: Jo Kox, secretariaat@duikclubclas.nl